miercuri, 28 septembrie 2016

Procedura pentru implant de par

Cum numarul persoanelor care care sufera din cauza calvitiei este unul semnificativ, tot mai multi barbati iau masuri in acest sens si urmeaza diferite tratamente. Cu toate acestea, cea mai eficienta metoda este implantul de par prin Med Art Clinic.
Care este procedura?
In primul rand, medicul va curata cu atentie scalpul, urmand ca mai apoi sa foloseasca ace foarte mici pentru a anestezia zona. Ulterior, cu ajutorul unui instrument special se indeparteaza o sectiune rotunda a scalpului care contine par, urmand ca zona respectiva sa fie cusuta. Apoi, sectiunea prelevata va fi impartita in mai multe portiuni ce urmeaza a fi implantate pentru a oferi un aspect natural al parului.
Cu un ac subtire se fac mici intepaturi in scalp pentru ca in locurile respective sa se insereze gentil cateva fire de par. Pe durata unei singure sesiuni, medicii pot insera sute sau chiar mii de fire de par, urmand ca mai apoi, pacientii sa fie bandajati in zona capului timp de cateva zile. De regula este nevoie de 3 sau 4 sedinte pentru ca pacienii sa se bucure de rezultatele pe care si le doresc, iar aceste sesiuni au loc la o distanta de cateva luni intre ele, pentru ca in acest timp scalpul sa se vindece complet.
Dupa procedura
Dupa implantul de par, pacientii vor simti zona scalpului ca fiind foarte amortita, motiv pentru care trebuie sa apeleze la cateva medicamente pentru prevenirea durerii, antibiotice pentru reducerea riscului de infectii dar si medicamente antiinflamatorii. Majoritatea persoanelor pot reveni la serviciu in cateva zile. De asemenea, este normal ca firele de par implantate sa cada dupa 2-3 saptamani, insa peste cateva luni acestea vor creste inapoi intr-un numar mai mare.