miercuri, 27 aprilie 2016

Cazare in regim hotelier la Iasi (cum si unde)Fiind un important centru universitar, orasul Iasi strange anual cateva mii de vizitatori. De cele mai multe ori, caminele studentesti nu fac fata valului mare de tineri. In general, cei care nu reusesc sa mai prinda locuri de cazare, se orienteaza catre apartamentele in regim hotelier multumita avantajelor. Insa aceste imobile nu sunt preferate numai de studenti, ci si de turisti. Per total, una dintre cele mai cerute cazari este cea sub forma inchirierii unui apartament in regim hotelier inIasi.

Avantajul confortului

Fie ca sunt veniti la studiu, fie ca sunt veniti in vacanta, in general oamenii isi doresc sa nu se preocupe de curatenie. Solutia vine odata cu acest tip de inchiriere. Practic, regimul hotelier presupune ca proprietarul ori firma cu care se colaboreaza, sa se preocupe de buna ingrijire a spatiului de locuit. De asemenea, clientul nu trebuie sa aiba grija nici de plata utilitatilor. In plus, cel care inchiriaza apartamentul sau garsoniera este la dispozitia chiriasului non stop.

Avantajul intimitatii

Cu ajutorul unei astfel de cazari, turistii sau studentii se pot simti ca acasa. In special pentru tineri, lipsa unui program de respectat reprezinta un avantaj. Mai mult decat atat, fiecare isi poate gati si poate lua masa atunci cand doreste. Spre deosebire de hotel,  persoana angajata care trebuie sa se ocupe de curatenie, vine doar atunci cand este chemata, iar astfel, chiriasul se bucura de intimitate. Per total, alegand un astfel de regim hotelier te bucuri de intimitatea propriei case, in care nimeni nu te deranjeaza. 

Avantajul locatiei

Pentru ca cererile pentru astfel de apartamente sunt in continua crestere, se gasesc tot mai multe imobile. Astfel, fiecare client isi poate alege locatia in functie de propriile preferinte. De asemenea, spre deosebire ca camine, sau hoteluri, atmosfera este una mult mai primitoare, iar chiriasii au parte de mai multa liniste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu