vineri, 17 martie 2017

Cum putem preveni unele accidente din casa?

Centralele termice sunt foarte des intalnite in ziua de azi, in special in mediul urban, insa chiar si in cel rural, acolo unde exista posibilitatea, aducand foarte multe avantaje si facand viata mult mai confortabila. Cu toate ca sunt destul de ridicate costurile aduse de un astfel de dispozitiv, iar proprietarii trebuie sa respecte si numeroase reguli, intotdeauna va fi bine venita o centrala, mai ales datorita faptului ca promite si economii importante luna de luna.

Mai multe reguli de respectat

In schimb, pe langa toate rigorile legii care trebuie respectate, este important sa se tina cont si de mentenanta, pentru a se prelungi durata de viata a centralei cu cat mai mult posibil. In plus, intotdeauna trebuie montat si detectorul de gaze intrucat previne accidentele si siguranta este unul dintre cei mai importanti factori in orice bucatarie. Chiar daca acestea se defecteaza si trebuie inlocuite la fiecare 3-4 ani, costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar diferenta facuta este una majora.

Dispozitivul merita cu adevarat

Un detector de gaze se instaleaza in bucatarie, la o distanta de circa 30 de cm de tavan si are rolul ca de fiecare data cand este detectat gazul, sa opreasca automat alimentarea acestuia pentru a preveni un dezastru. Tinand cont ca acesta nu costa mai mult de 300 de lei, dispozitivul ar trebui sa se gaseasca in orice bucatarie si inlocuit de fiecare data cand se defecteaza senzorul. Nici instalarea in sine nu este un proces complicat, intrucat primul detector ar trebui instalat la pachet cu centrala termica, urmand ca celelalte menite sa se inlocuiasca unele pe altele nu trebuie decat legate la conexiunea deja existenta.


Asadar, este bine de stiut ca detectorul de gaze previne accidentele si ar trebui sa se gaseasca in orice bucatarie, indiferent daca este instalata sau nu o centrala termica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu