sâmbătă, 11 aprilie 2015

Videochatul ca mod de lucru



Videochatul reprezinta cea mai potrivita modalitate de a beneficia de un salariu motivant, obtinut intr-un mediu placut si relaxant. Cu cat lucrezi mai mult si cu cat esti mai profesionista, cu atat va creste si salariul tau, care poate fi fix, platit zilnic, saptamanal sau lunar, fie poti fi platita cu un comision din incasarile generate de tine. 

Avantajul acestui domeniu este ca nu experienta e necesara, aceasta putand fi capatata odata cu trecerea timpului, cand se va invata si care este modalitatea de lucru mai eficienta, care sa atraga mai multi clienti si care bineinteles, sa creasca veniturile.

De asemenea, te poti bucura de discretie maxima, site-urile pe care se opereaza putand fi blocate, astfel nu vei aparea pe site-uri romanesti, italiene sau spaniole, acolo unde exista comunitati mari de cetateni romani. In plus, daca totusi iti doresti sa lucrezi pe Romania, poti fi invizibila pentru anumite persoane care ti le alegi (parinti, prieteni etc.) blocandu-le IP-ul acestora, iar profilul tau de model nu le va fi vizibil.

Una dintre minimele cerinte impuse de domeniul videochatului este aceea ca modelele angajate sa aiba cel putin 18 ani. In plus, oricine poate testa acest job, pentru a vedea modalitatea de lucru, atmosfera si acomodarea, iar daca este de acord, poate obtine jobul. Nu exista o varsta maxima pe care o pot avea femeile ce isi doresc sa lucreze pentru un studio videochat.

O idee preconceputa a videochatului, este ca modelele trebuie sa arate foarte bine. Desigur, aspectul fizic placut poate fi un plus, insa ceea ce este cu adevarat important este firea sociabila, care sa se faca placuta si abilitatea, care se dobandeste si in timp, de a comunica cu diversi oameni pe chat. Poti alege sa lucrezi pe sectiunea adult sau non adult, in cazul ultimei, fiind interzis dezbracatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu