joi, 25 iunie 2015

Cel mai bun service pentru instalatii GPL

Am incercat de curand sa fac un top al celor mai bune service-uri auto din Bucuresti - adica service-urile auto moderne ce ofera servicii serioase (nu genul de service-uri in care s-au gasit 2 baieti sa bata si ei cu ciocanu'n caroserie si sa faca galagie).

Daca in topul service-urilor auto am fost placut impresionat de cei care au reusit sa isi construiasca practic un business de la 0, de multe ori folosind chiar si cfonduri europene, sau linii de credit de la diverse banci, prin care au reusit sa achizitioneze utilaje mai performante, in cazul service-urilor GPL lucrurile stau putin diferit.

Mai exact - cu GPL-ul exista doar 3-4 jucatori mari pe paita, restul companiilor fiind cumva niste reselleri (in cazul bun) sau doar firme ce incearca sa vanda echipamente foarte ieftine (chinezesti sau turcesti) ce au o calitate indoielnica.

Dupa ce am analizat mai multe service-uri am ajuns la concluzia ca AGR Autogas sunt pe departe cei mai buni in ceea ce priveste instalatiile GPL, calitatea service-ului auto - mmai multe detalii puteti gasi pe servicegpl.ro sau pe monteazagpl (site-ul lor principal).

In plus - AGR are si ce amai mare retea de distribuitori din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu