vineri, 22 iulie 2016

Ideal pentru masina - microfoane spion

Acum este mult mai usor sa inregistrezi o conversatie care iti poate fi de folos din mai multe motive. Tehnologia evolueaza pe zi ce trece, astfel ca se gasesc noi solutii penru probleme care in trecut pareau fara rezolvare. Asadar, datorita unor microfoane spion instalatate in locuinta, la locul de munca sau in masina iti va putea fi foarte usor sa inregistrezi orice sunet. De asemenea, acestea pot fi folosite si din motive de securitate, un exemplu fiind acela de protejare a masinii ce poate deveni tinta hotilor.

Ideal pentru masina

Daca este furat un autoturism care are instalat un microfon, atunci hotii de masini ar putea fi prinsi mult mai usor in functie de conversatiile pe care le poarta. In plus, aceste microfoane spion se pot instala cu usurinta si in case, fiind o modalitate potrivita de supraveghere a bonelor sau a menajerelor, intrucat adesea acestea pot crea probleme. Exista numeroase cazuri de bone care nu tratau copiii in mod corespunzator si pe aceasta cale au fost prinse.

Forme variate

Pentru a nu trezi atentia celor din jur, microfoanele se pot instala in locuri ferite, care sa nu starneasca banuieli. Fie ca este vorba de un ursulet de plus, o carte, un tablou, un bibelou, articole de imbracaminte, datorita faptului ca sunt atat de mici, microfoanele spion sunt insesizabile. In plus, sunetele inregistrate de acestea pot fi redate in diferite formate audio, compatibile atat cu telefoanele inteligente, ori cu laptopurile, iar in functie de durata inregistrarii, acestea vor ocupa o anumita memorie.

La birou

Daca se doreste inregistrarea audio de la birou, microfoanele se pot prezenta sub forma unor incarcatoare de telefon, mouse-uri, routere wireless, baterie externa sau oricare alt obiect comun, la care nu se va putea gandi nimeni. In plus, aceste dispozitive chiar functioneaza si pot fi folosite, totul pentru a nu atrage atentia nedorita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu