duminică, 24 iulie 2016

Care este costul inscriptionarii masinii?

Exista mai multe modalitati de publicitate prin care companiile isi pot atrage clientii, insa cele mai multe dintre acestea se dovedesc a fi destul de costisitoare. In schimb, o oportunitate grozava este reprezentata de inscriptionari masini pentru autoturismele din flota proprie, intrucat acestea vor fi mult mai usor de reperat prin trafic, iar procedura nu implica costuri ridicate. 

Aceasta solutie este vazuta de multe firme ca o forma gratuita de publicitate, intrucat traficul este alcatuit dintr-un numar ridicat de soferi, pasageri, dar si pietoni, care printr-o simpla privire pot afla informatii pretioase despre compania promovata.

Mai multe posibilitati

Pentru a afla care sunt costurile inscriptionarilor pe masini este nevoie de mai multe informatii. In primul rand, exista mai multe posibilitati precum colantarea integrala a autoturismului, care bineinteles este mai costisitoare, insa poate fi suficienta doar inscriptionarea pe portiere, luneta sau capota, intrucat mesajul transmis va fi la fel de vizibil. De asemenea, de cele mai multe ori companiile vin cu propriile idei care se doresc a fi puse in practica, insa companiile domeniului ofera si consultanta, iar graficianul experimentat este capabil sa propuna idei grozave, ce merita luate in considerare.

Materiale de calitate

In schimb, pentru ca acest tip de publicitate sa merite, este nevoie de folosirea unor materiale de calitate, rezistente, care sa nu se deterioreze odata cu trecerea timpului, indiferent de conditiile meteo. In plus, cum inscriptionarile auto sunt temporare, atunci cand se indeparteaza autocolantul, acesta nu trebuie sa lase urme care sa fie dificil de inlaturat. Pentru ca imaginea imprimata sa fie cat mai clara se foloseste un autocolant special ce reda fidel imaginea de pe calculator, totul pentru a indeplini criteriile estetice ale clientilor. De asemenea, adezivul utilizat nu ataca vopseaua originala a autoturismului, aceasta fiind pastrata in cele mai bune conditii si chiar protejata impotriva pietricelelor de pe drumuri. Tinand cont de costuri pentru inscriptionari masini, aceasta procedura, cu siguranta, ca merita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu