luni, 20 martie 2017

O casa cu functii de baza si confort

Orice persoana isi doreste sa locuiasca intr-o casa care sa indeplineasca cateva functii de baza, printre care confort, siguranta, intimitate si nu numai, insa la fel de important este si ca locuinta sa arate grozav din exterior. Exista numeroase solutii pentru a decora o casa, iar multi apeleaza la amenajari exterioare cu rulouri suprapuse, fiind o varianta foarte practica, dar si accesibila pentru toate buzunarele.
Mai multa intimitate
Aceste rulouri sunt niste elemente care se aplica la nivelul ferestrelor, prin intermediul carora se beneficiaza de cateva avantaje, precum posibilitatea controlarii gradului de luminozitate, dar si obturatia vederii din exterior catre interior si invers, aspect esential, in special, in randul cladirilor aflate pe strazi aglomerate sau in apropierea altor constructii.
Mai multa siguranta
De asemenea, prin intermediul rulourilor sunt protejate ferestrele impotriva precipitatiilor, insa se blocheaza si calea de acces a musafirilor nepoftiti, care de cele mai multe ori aleg sa patrunda in locuinte pe fereastra.
Confort termic si fonic
Fiecare locuinta trebuie sa fie cat mai primitoare, dar si eficienta din punct de vedere termic, adica sa nu se plateasca sume importante pentru asigurarea unei temperaturi stabile in interior, atat iarna, cat si vara. In schimb, atunci cand se apeleaza la amenajariexterioare cu rulouri suprapuse, nu numai ca se infrumuseteaza aspectul casei, insa se imbunatateste si confortul termic cu circa 20%. Si izolatia fonica este sporita cu acceasi valoare, astfel ca locuinta devine si mai odihnitoare.
La comanda

Aceste rulouri se confectioneaza la comanda pentru fiecare client in parte, astfel incat sa se potriveasca de minune in toate cazurile, sa arate cat mai bine, sa fie cat mai eficiente si practice si sa multumeasca pe deplin clientii. De asemenea, acestia au la dispozitie si alegerea unui sistem de actionare automat si unul manual, in functie de necesitati si preferinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu