joi, 16 martie 2017

Vizitează un oraș cu o cultură și istorie bogată! Achiziționează-ți biletele de avion și bucură-te de Napoli!

Situat în sudul Italiei, Napoli, la fel ca Roma și Veneția, este un oraș cu accente turistice, deși este vizitat de un număr mai mic de turiști. Cu toate acestea, Napoli este un oraș istoric, cu o bucătărie tradițională renumită și locul unde vei găsi obiective turistice deosebite. Structura orașului a fost păstrată din antichitate, din momentul în care Napoli a fost doar o colonie grecească: astăzi, acest lucru îl face un oraș deosebit și foarte accesibil celor care doresc să îl străbată la picior.

            Centrul vechi al orașului a intrat în patrimoniul UNESCO în anul 1995 datorită vechimii și a celor peste 15 de biserici și 300 de edificii religioase, a zecilor de muzee, obeliscuri și fântâni care îi atestă vechimea și importanța sa culturală atât în țară, cât și la nivel european.
            Datorită locației sale geografice între două regiuni vulcanice și anume vulcanul Vesuvius și Campi Flegrei, Napoli îi atrage pe turiști anual pentru a-i descoperi frumusețea și bogăția. Ca și turist poți să te bucuri de farmecul orașului fie mergând pe străzile sale vechi, fie vizitând palatele, castelele, bisericile și basilicile.  Câteva din clădirile istorice ce merită văzute sunt: Castelul Nou, reședința regală pentru aproape 500 de ani, Palazzo Arcivescovile ce a fost construit în apropierea domului și reședința arhiepiscopală, dar și Domul din Napoli care este principala biserică din oraș.
            Alege Napoli și profită de compania muzicii napoletane, a unei bogate istorii, a mâncărurilor tradiționale și a evenimentelor! Unul din evenimentele la care poți să iei parte este Maggio dei Monumenti, un eveniment ce are loc în fiecare primăvară. Timp de 3 luni aici au loc evenimente culturale și show-uri.  Între 16 și 19 septembrie are loc festivalul San Gennaro, festival în cadrul căruia se sărbătorește patronul orașului.

            Bucură-te de plăcerile artistico-istorico-culturale pe care orașul Napoli le oferă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu